Съпруга реши да отмъсти за изневярата на мъжа си. Да разбереш,

...
Съпруга реши да отмъсти за изневярата на мъжа си. Да разбереш,
Коментари Харесай

Жена хвана мъжа си в изневяра, ето как му отмъсти СНИМКА

Съпруга реши да отмъсти за изневярата на мъжа си.
 
Да схванеш, че сътрудникът ти е изневерил е извънредно прекарване. Различните хора го одобряват по друг метод. Някои страдат безшумно, до момента в който други търсят възмездие.
 
Една жена разкри лудориите на брачна половинка в язвителна записка, написана върху матрак, подпрян на стена пред дома ѝ. Тя даде да се разбере, че желанията ѝ са да се разведе.

Съобщението, написано с алена багра, гласи: „ Смених ключалките (името му). Занеси леглото в къщата на (името ѝ). Уличница. Развеждам се с теб. Казах на децата какво направи в нашето легло и те към този момент не обичат баща. "


 
Но освен съседите са видели гневното обръщение. Жената е споделила анонимно фотография в Reddit, озаглавена „ Нека и децата да знаят “.
 
Но потребителите бяха разграничени по въпроса дали тя е постъпила вярно.
 
„ Защо? Децата не заслужават да знаят, че някой значим човек в живота им е неприятен. “
 
Втори се съгласи: „ Децата заслужават да знаят за какво фамилията им се разделя. Очевидно би трябвало да се съобразите ненапълно с възрастта им, само че децата са по-умни, в сравнение с мислите “.

Но не всички са за импулсивното възмездие. „ Това е яд и болежка в деяние. “ А различен сподели: „ Да засрамиш колегата си за невярност - добре, само че децата ти заслужават да имат положителни връзки с татко им, а не да го ненавиждат за нещо, което няма нищо общо с тях “.
 
Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР